Mainos
Mainos

Tampereen mysteeritapahtumat: Katoamisia ja surmia

Tampereella sattunut eteläafrikkalaisen miehen katoaminen on vain yksi otsikoita nostattanut mysteeri monien joukossa, joita kaupungissa on vuosien varrella tapahtunut.

Tampereella kadonnut eteläafrikkalainen mies nähtiin torstaina illalla hieman ennen kello yhtätoista, kun hän poistui keskustassa ravintolasta, joka sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 26. Miehestä ei ole sen koommin havaintoja.

Hämeenkadun tienoille sijoittuu myös yksi runsaasti julkisuutta saanut katoamistapaus vuodelta 1999. 16-vuotias Raisa Räisänen katosi Tampereen keskustassa lauantaina 16. lokakuuta. Räisänen julistettiin kuolleeksi vuonna 2007.

Mysteeriksi on niinikään jäänyt Hervannassa vuonna 2011 sattunut kiinalaisnaisen surma metsässä. Kiinalainen 42-vuotias nainen joutui väkivallan uhriksi keskellä päivää suositun ulkoilureitin varrella. Hän oli matkalla kotoaan takaisin työpaikalleen Nokian toimitaloon. Uhri sai nopeasti ensiapua mutta kuoli tapahtumapaikalla. Tekijää ei ole saatu kiinni.

Tesomalla ennen vuodenvaihdetta tapahtunut henkirikoksen tekijä on myös jäänyt pimentoon. Vuonna 1974 syntynyt paikallinen mies surmattiin yöllä ja hänet löydettiin Tesoman valtatien kevyenliikenteen väylältä aamulla. Poliisi on mm kerännyt sylkinäytteitä rikoksen selvittämiseksi. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme