Mainos
Mainos

Tapon yritys Helsingissä – yritti ajaa yli henkilöautolla

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen tapon yritykseen Siilitiellä sunnuntaiaamuna, kun hän oli silminnäkijähavaintojen mukaan yrittänyt ajaa toisen miehen yli henkilöautolla.

Epäilty oli katsellut sunnuntaina aamuhämärässä taskulampulla autojen sisään, kun ohikulkija oli tullut tiedustelemaan mitä mies tekee. Epäilty poistui tämän jälkeen paikalta ja nousi parkkialueella autoon.

Mies kurvasi ulos parkkialueelta ja kiihdytti voimakkaasti kohti ohikulkijaa. Ohikulkija pelastautui hyppäämällä pois auton edestä ja kuski jatkoi matkaansa kohti Roihuvuorta.

Poliisipartio löysi lähettyviltä silminnäkijöiden kuvailuihin sopineen auton ja tapasi hetken kuluttua läheisen kerrostalon pihalta kolmekymppisen miehen, joka sopi aiemmin Siilitieltä poistuneen autoilijan tuntomerkkeihin.

Poliisipartio otti nuoren miehen kiinni epäiltynä tapon yrityksestä. Lisäksi poliisi otti kiinni epäillyn seurassa liikkuneen miehen, josta on annettu etsintäkuulutus.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme