Mainos
Mainos

Tässä riehuu Loviisan murhasta epäilty: "Minkä takii mua kyykytetään?"

Loviisan murhasta epäiltynä vangittu mies nähtiin eilen MTV3-kanavalla hälytystehtäviä käsittelevässä 112-nimisessä tosi-tv-sarjassa.

Jakso esitettiin vain tunteja sen jälkeen, kun nykyisin 27-vuotias mies oli vangittu Kellokosken sairaalassa epäiltynä murhasta, joka tapahtui Loviisassa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tv-esiintymisestä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Katso jakso MTV:n Katsomossa (kiinniotto näytetään jakson loppupuolella, kohdassa 30:10)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Jakso on nauhoitettu vuonna 2014, ja siinä seurataan muun muassa Itä-Uudenmaan poliisin partion hälytystehtäviä.

"Ette voi laittaa mua putkaan"

Partio saa yöllä hälytystehtävän Porvooseen, jossa ravintolan järjestyksenvalvoja on raudoittanut tiskin takaa viinapullon varastaneen miehen. Häneltä on myös löydetty hallusta puukko.

– Se (pullo) oli tos mun mukana, ku mä tulin tänne, mies sanoo poliiseille.

Hän ei tee poliiseille vastarintaa, mutta ilmoittaa vastustavansa kiinniottoa.

– Mä oon juonu kaks kaljaa, ette te voi laittaa mua putkaan!

– Miks sä kannat teräaseita?

– Koska mä oon timpuri.

Kun partio saa miehen poliisiautoon ja lähtee selvittämään asiaa narikassa odottavan järjestyksenvalvojan kanssa, epäilty potkii poliisiauton oven kalterit mutkalle.

Häntä aletaan epäillä näpistyksen ja teräaseen hallussapidon lisäksi myös vahingonteosta.

– Minkä takii mua viedään? Minkä takii mut laitetaan tänne? Minkä takii mua kyykytetään? hän kysyy poliiseilta, mutta lopettaa kaltereiden potkimisen.

Epäillään naisen raa'asta murhasta

Ilta-Sanomien mukaan mies tuomittiin myöhemmin tapauksen johdosta sakkoihin muun muassa lievästä vahingonteosta, näpistyksestä ja teräaseen hallussapidosta.

Hänellä on laaja rikostausta.

Murhasta epäilty mies jäi kiinni takaa-ajon päätteeksi lauantaina pian vuorokauden vaihduttua. Epäilty oli käyttänyt pakenemiseen henkirikoksen uhrin autoa.

Uhri, vuonna 1974 syntynyt nainen, löytyi kuolleena kotinsa läheltä perjantai-iltana.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme