Mainos
Mainos

Tätä miestä poliisi etsii Salon murhaan liittyen: "Aggressiivinen ja arvaamaton"

Salon poliisi on julkaissut miehen nimen, jonka se epäilee liittyvän maanantaina tapahtuneeseen henkirikokseen.

Poliisi on etsintäkuuluttanut 21-vuotiaan Rony Leväniemen, jota se epäilee rikoksesta. Toissayönä juttuun liittyen otettiin kiinni jo kolme henkilöä, kaksi miestä ja yksi nainen.

Poliisi varoittaa, että etsintäkuulutettu Leväniemi saattaa olla aggressiivinen ja arvaamaton. Poliisin mukaan hänellä on vakavaa väkivaltarikostaustaa. Havainnot Leväniemestä tulee ilmoittaa Salon poliisille numeroon 0295417447.

Poliisilla ei ole Leväniemestä tuoretta kuvaa, mutta mies on noin 180-senttinen, hoikkavartaloinen ja hänellä on ruskeat, pitkät hiukset, joita hän pitää mahdollisesti poninhännällä. Hänellä on ainakin ollut lävistyksiä alahuulessa ja kulmakarvojen kohdalla.

Kiurukadulta sijaitsevasta paritalosta löytyi maanantaina 47-vuotias mies kuolleena. Kuolemaa tutkitaan murhana, koska poliisi epäilee tekoon liittyneen suunnitelmallisuutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme