Mainos
Mainos

Tavallisesta peräänajosta tulikin isompi juttu - poliisi tutkii seitsemää eri rikosta

Lahdessa sattui eilen poikkeuksellinen peräänajo, joka johti kaikkiaan seitsemän eri rikoksen tutkintaan.

Tilanne alkoi tavallisesta peräänajosta, jossa henkilöauto törmäsi toisen henkilöauton perään.

Peräänajaja pysähtyi kolarin jälkeen ja pyysi henkilöauton kuljettajaa ajamaan sivummalle selvittämään tilannetta. Yhtäkkiä peräänajaja kaasuttikin tiehensä. Poliisipartio tavoitti kuskin hetken kuluttua ja puhallutti sekavasti käyttäytyneen peräänajajan. Alkoholin suhteen testi oli puhdas, mutta huumepikatesti osoitti positiivista tulosta.

Samassa yhteydessä poliisi havaitsi auton etuistuimella myyntipakkauksissa olleita uusia tavaroita, joiden joukossa olivat muun muassa mm. tabletti-tietokone, verhot sekä kauko-ohjattava helikopteri.

Epäilty peräänajaja noin 30-vuotias mies kertoikin poliisille anastaneensa kyseiset tuotteet kolmesta eri lahtelaismyymälästä aiemmin päivällä.

Miehen ajoneuvossa oli myös kaikki asiat rempallaan. Se oli määräaikaiskatsastamaton, ajoneuvovero oli erääntynyt ja rekisteritietojen muutosilmoitus oli tekemättä.

Poliisin tarkistaessa miehen henkilötietoja havaittiin, että mies oli etsintäkuulutettu aiemmista rötöksistään. Henkilö käytettiin verikokeessa, jonka jälkeen hänet kiinniotettiin Lahden pääpoliisiasemalle.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme