Mainos
Mainos

Teinien viinakauppias telkien taakse raiskauksesta

15-vuotiaan tytön raiskannut mies on saanut 2 vuotta 6 kuukautta vankeutta. Tuomittu tunnettiin Espoon Matinkylässä nimellä "Fuuba", ja hänen luonaan kävi nuoria ostamassa alkoholia ja tupakkaa.

Helsingin hovioikeus piti ennallaan Espoon käräjäoikeuden tuomion. Sen mukaan 65-vuotias mies syyllistyi raiskaukseen ja lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön asunnollaan kesäkuussa 2006.

Teinityttö oli tullut miehen luokse ostamaan tupakkaa, jolloin mies tarjoili hänelle viskiä, tönäisi sängylle ja raiskasi. Hovioikeus katsoo, että toiminnallaan mies mursi kahdestaan hänen kanssaan asunnossa olleen tytön vastustustahdon, vaikka käytetyn väkivallan määrä oli vähäinen.

Käräjäoikeuden mukaan mies ansaitsi tuntuvan vankeusrangaistuksen, koska teko osoitti täydellistä piittaamattomuutta tytön iästä, terveydestä, seksuaalisesta koskemattomuudesta ja itsemääräämisoikeudesta.

Mies määrättiin maksamaan tytölle tämän vaatimat 16 000 euroa kärsimyskorvauksia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme