Mainos
Mainos

Teinipoikien autoretki päättyi ojan pohjalle

Teinipoikien autoretki päättyi ulosajoon Polvijärven Ukonniementiellä maanantaina puoli kahdeksan jälkeen illalla, Pohjois-Karjalan poliisilaitos tiedotti.

Hätäkeskukseen oli tullut ilmoituksia, että kaksi miestä kävelee Juuantietä Polvijärvellä koira mukana ja että miehet yrittävät pysäytellä ohiajavia autoja ja käyvät koputtelemassa tien varressa olevien asuntojen ovia ja ikkunoita.

Poliisipartio löysi tapahtumapaikan lähistöltä joensuulaisen 14-vuotiaan pojan, joka kertoi ajaneensa henkilöauton ojaan Ukonniementiellä. Autosta oli ollut matkustajana 15-vuotias kaavilainen poika.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että auto oli ajautunut kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ojaan. Pojille ei ollut tullut vammoja onnettomuudessa. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme