Mainos
Mainos

Teinityttö puukotettiin sorakuopalla sairaalakuntoon

Porvoon poliisi on vanginnut kaksi nuorta miestä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Pukkilassa tehdystä veriteosta. Asiasta kertoo Iltalehti.

Kolme nuorukaista oli viettänyt sorakuopalla iltaa, joka päättyi seurueessa olleen tytön puukotukseen. Tapaamien kulku on epäselvä, mutta tilanne päättyi siihen, attä alle 20-vuotiaat pojat iskivät puukolla useita kertoja 17-vuotiaan tyttöä ylävartaloon. Pojat olivat ilmeisesti ryhtyneet veritekoon yhteisellä päätöksellä.

Tyttö sai iskuista hengenvaarallisia vammoja, mutta hän kykeni kuitenkin soittamaan hätäkeskukseen ja hälyttämään itselleen apua. Tyttö on edelleen sairaalahoidossa, mutta hänen tilansa on vakaa.

Poikakaksikko vangittiin eilen Porvoon käräjäoikeudessa todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä. Kaksikko on ollut poliisin huostassa lauantaiaamusta lähtien.

Poliisi on vaitonainen tapahtumien yksityiskohdista. Toistaiseksi ei ole kerrottu edes sitä, oliko sorakuopalla muita henkilöitä tapahtuman tai illan aikana. Epäselvää on myös se, oliko tyttö saapunut sorakuopalle vapaaehtoisesti.

Poliisin mukaan nuoret olivat tuttuja keskenään.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme