Mainos
Mainos

Television ja kattiloita ikkunasta paiskonutta helsinkiläistä harmitti – harmituksen syy ei selvinnyt edes miehelle itselleen

Humalainen mies paiskoi omaisuuttaan kerrostaloasuntonsa ikkunasta Helsingin Kalliossa eilen illalla. Kyytiä saivat niin kattilat kuin televisiokin. Poliisin mukaan mies purki tempauksella harmitustaan, mutta harmituksen perimmäinen syy ei ole selvinnyt miehelle itselleenkään.

Tapauksen tutkintaa johtava rikoskomisario Toni Uusikivi Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että miehen kertoman mukaan esineiden heittelyllä ei ollut tarkoitus vahingoittaa ulkopuolisia.

Henkilövahinkoja ei tullut, mutta mies vaurioitti ainakin yhtä Pengerkadulle pysäköityä autoa. Tavaraa lenteli Pengerkatu 24:n kohdalla.

– Muita vahingoittuneita autoja ei ole tällä hetkellä tiedossa. Jos joku on pitänyt autoa paikalla parkissa ja jotain havaitsee, asiasta voi ilmoittaa poliisille.

Irtaimiston lisäksi kadulle päätyi runsaasti lasia, jota siivottiin pois jo illalla.

Tempauksensa vuoksi mies vietti yön poliisin huomassa. Häntä kuulusteltiin tänään aamupäivällä, mutta laihoin tuloksin.

– Hänellä ei ollut selitystä sille, mikä harmitti niin paljon, että piti tällaiseen ryhtyä. Se ei meille selvinnyt.

Kuulustelujen jälkeen mies laskettiin vapaaksi. Poliisi epäilee miestä vaaran aiheuttamisesta ja vahingonteosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme