Mainos
Mainos

Teollisuushalli sytytetty tuleen Tampereella – poliisi etsii kolmikymppistä miestä

Poliisi etsii kolmikymppistä miestä epäiltynä teollisuuskiinteistön sytyttämisestä Tampereella.

Palo oli syttynyt Tampereen Santalahdessa tyhjillään olevassa teollisuushallissa, Tikkutehtaan rinteessä tänään ennen kello yhtä iltapäivällä. Rakennus oli puurakenteinen ja tuhoutui palossa täysin.

Sisä-Suomen poliisista kerrotaan, että myös palaneen hallin viereisen hallin puuosat olivat hiiltyneet, eli palo olisi voinut laajeta myös siihen.

– Paikalle tulleet nuoret olivat havainneet palavan rakennuksen suunnasta tulevan miehen heitä kohden. Huomattuaan nuoret mies muuttanut suuntaansa kohti junarataa, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Mies oli silminnäkijöiden mukaan yli 30-vuotias, noin 180–185 senttiä pitkä, vartaloltaan roteva ja noin 80–90-kiloinen. Hänen hiuksensa olivat vaaleat ja lyhyet. Miehellä olivat yllään punaiset tuulipuvun housut ja valkoinen kollegepusero, jossa ei ollut huppua.

Poliisi pyytää palopaikasta ja punahousuisesta miehestä havaintoja tehneitä tai muutoin asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Sisä-Suomen poliisilaitokseen sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi, vastausautomaattiin numero 0800 90022 tai Tampereen poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 445 801.

Myös punahousuista miestä itseään pyydetään ilmoittautumaan poliisille.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme