Mainos
Mainos

Tesoman murha: Iso joukko hakusessa

Poliisi on jatkanut Tampereen Tesomalla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa.

Poliisin tietoon on tullut, että Tesomalla on ollut liikkeellä surma-ajan molemmin puolin useita nuoriso- ja miesjoukkiota. Poliisi pyytääkin kyseisiä henkilöitä ilmoittautumaan.

Poliisi kaipaa muun muassa kolmen nuoren miehen seuruetta, joka on ollut Pedros Pubin ala-aulassa illalla klo 22.00 jälkeen. Noin kello 22.30–23.30 Tesomajärven jäällä, lähellä rantaa, Siwan puoleisella rannalla oli puolestaan ollut 3–4 miestä keskustelemassa.

Tesoman liikekeskuksen pihassa oli kello 23.00 aikoihin havaittu useampia nuoria, joilla kaikilla ei ollut päällysvaatteita päällään.

Noin kello 23.15–23.20 Tesoman liikekeskukselta oli kävellyt kohti jäähallia kolmen nuoren miehen seurue. Myöhemmin yöllä, noin yhden aikaan, Tesoman ala-asteen pihalla oli lisäksi ollut viisi nuorta, jotka ovat poistuneet paikalta mopoautoilla.

Poliisi toivoo kyseisten henkilöiden ilmoittautuvan, jotta heidän mahdolliset havaintonsa saadaan kirjattua.

Poliisi pyytää edelleen tietoja myös kuvassa näkyvistä puukosta ja tupesta - erityisesti siitä, jos ne on nähty jonkun henkilön hallussa. Poliisi kaipaa yhä myös vinkkejä alueella liikkuneista henkilöistä ja uhrin liikkeistä.

Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteisiin pitkäkestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi 

tai keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi sekä soittamalla numeroon 050 313 7391

Henkirikoksen uhrina kuollut mies löytyi Tesoman valtatien kevyen liikenteen väylältä maanantaina 29. joulukuuta.

Poliisi tutkii rikosta murhana.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme