Mainos
Mainos

Tesoman surma: Poliisi kaipaa yhä tietoa mysteeriryhmistä

Poliisi kaipaa yhä havaintoja Tampereen Tesomalla kuolleen miehen tutkinnassa.

– Mitään varteenotettavaa (yhteydenottoa) ei ole tullut, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Kinnunen sanoo MTV Uutisille.

Poliisin tietoon on tullut, että Tesomalla on ollut liikkeellä surma-ajan molemmin puolin useita nuoriso- ja miesjoukkiota. Poliisi pyytääkin kyseisiä henkilöitä ilmoittautumaan.

Henkirikoksen uhrina kuollut nelikymppinen mies löytyi Tesoman valtatien kevyenliikenteen väylältä maanantaina 29. joulukuuta.

Kinnusen mukaan poliisilla on yhä useampi tutkintalinja meneillään, joista hän ei halua nosta tärkeimmäksi mitään.

– Meillä on useampi tutkintalinja ja niitä kaikkia vedetään rinnakkain tässä.

Ketään epäiltyä poliisilla ei toistaiseksi ole.

Poliisi on ollut uhrin taustoista hyvin lyhytsanainen. Poliisi ei ole esimerkiksi kommentoinut sitä, onko uhrilla ollut rikostaustaa tai onko hän aiemmin joutunut pahoinpidellyksi.

– Me emme kommentoi uhrin taustaa sen enempää, ne eivät varsinaisesti liity jutun tutkintaan.

Poliisi on listannut paikat, joissa olleita ihmisiä pyydetään kertomaan havaintonsa poliisille.

Poliisi kaipaa muun muassa kolmen nuoren miehen seuruetta, joka on ollut Pedros Pubin ala-aulassa illalla klo 22.00 jälkeen. Noin kello 22.30–23.30 Tesomajärven jäällä, lähellä rantaa, Siwan puoleisella rannalla oli puolestaan ollut 3–4 miestä keskustelemassa.

Tesoman liikekeskuksen pihassa oli kello 23.00 aikoihin havaittu useampia nuoria, joilla kaikilla ei ollut päällysvaatteita päällään.

Noin kello 23.15–23.20 Tesoman liikekeskukselta oli kävellyt kohti jäähallia kolmen nuoren miehen seurue. Myöhemmin yöllä, noin yhden aikaan, Tesoman ala-asteen pihalla oli lisäksi ollut viisi nuorta, jotka ovat poistuneet paikalta mopoautoilla.

Poliisi toivoo kyseisten henkilöiden ilmoittautuvan, jotta heidän mahdolliset havaintonsa saadaan kirjattua.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme