Mainos
Mainos

Tiistaina kadonneen eläkeläismiehen etsinnät jatkuvat Helsingissä

Poliisi aloittaa maastoetsinnät tiistai-iltapäivällä kadonneen Esko Iivari Sirkan löytämiseksi.

Sirkka katosi Helsingin Mellunkylästä. Etsinnöissä käytetään rajavartiolaitoksen helikopteria ja niihin osallistuu myös Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu.

Sirkka poistui kotoaan Saanatunturintieltä tiistaina kello yhden ja kolmen välisenä aikana, eikä hän tämän jälkeen enää palannut kotiinsa.

Sirkkaa on etsitty omaisten ja poliisin toimesta, mutta toistaiseksi häntä ei ole tavoitettu. Esko Sirkka on 76-vuotias, pituus noin 170 senttiä ja ruumiinrakenteeltaan mies on hoikka.

Sirkka on huomattavan kumararyhtinen ja liikkuu huonosti. Sirkka on lähes kalju ja hänen vasemmassa silmäkulmassaan oli mustelma. Katoamishetkellä hänen vaatetuksenaan oli ilmeisesti sininen toppatakki.

Kaikki havainnot kadonneesta Esko Sirkasta pyydetään ilmoittamaan Helsingin poliisille. Virka-aikana havainnot voi ilmoitaa numeroon 040 542 5459 ja virka-ajan ulkopuolella Helsingin poliisin johtokeskukseen, p. 071 877 4080.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme