Mainos
Mainos

Helsinkiläiskoulu tyhjennettiin puhelun takia – "Uhkailut liiankin tuttuja juttuja poliisille"

International School of Helsinki -koulu tyhjennettiin tänään aamupäivällä koululle tulleen terveyteen kohdistuvan uhkaussoiton takia. Uhkaaja puhui soitossaan räjähdysaineesta.

- Koulua oli uhattu räjähdysaineelle. Tämä uhkaus tapahtui hieman ennen yhdeksää. Poliisin tullessa paikalle täällä on henkilökunta ryhtynyt jo toimenpiteisiin ja evakuointi oli täydessä käynnissä, komisario Juha Hietala Helsingin poliisilaitokselta kertoo MTV Uutisille. 

Poliisin mukaan uhka osoittautui kuitenkin perättömäksi.

– Poliisi on selvittänyt tilanteen ja oppilaat pääsevät palaamaan kouluun. Tapaus siirtyy seuraavaksi poliisin tutkintaan, kertoo ylikomisario Seppo Kujala Helsingin poliisilaitokselta.

Helsingin poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa laittomana uhkauksena. Tekijästä ei toistaiseksi ole tietoa.

- Poliisi jatkaa tutkinnallisin toimenpitein ja toivotaan että päästäisiin perille tekijästä ja otetaan tekijä kiinni, Hietala sanoo.

- Kyllä voi sanoa, että liiankin tuttua juttua tämä on. Ei tämä mikään hirmu poikkeuksellista ole. Kyllä näitä uhkailuja aina aika ajoin tulee, Hietala kertoo. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme