Mainos
Mainos

Tipaton tammikuu päättyi karusti: Joukkotappelussa lyötiin maitokannulla, karkkirohmu söi suoraan laatikosta

Tipattoman tammikuun päättyminen on työllistänyt ainakin Sisä-Suomen poliisilaitosta, joka lähetti maanantaiaamuna pitkän tiedotteen otsikolla ”Näin päättyi tipaton tammikuu”. 

Tapahtumia todella riitti. 

Hieman ennen kello kahta aamuyöllä poliisi sai ilmoituksen joukkotappelusta Hannikaisenkadulla Jyväskylässä. Taisto oli saanut alkunsa, kun huoltoasemalle tankkaamaan tulleen ulkopaikkakuntalaisen ja kahden paikkakuntalaisen miehen välillä oli syntynyt riitaa.  

Samalla autosta tuli ulos kaksi muutakin miestä, jotka alkoivat lyödä ja potkia parikymppisiä paikkakuntalaisia. 

Tappelu jatkui huoltamon sisällä, jossa irtaimistoa myllytettiin uuteen uskoon. Hylly kaatui ja tuoleja vaurioitu. Tappelussa myös lyötiin maitokannulla. Tilanne päättyi, kun paikkakuntalaiset soittivat hätäkeskukseen ja poliisi otti kiinni paikalta paenneet kaksi miestä.

Toinen paikkakuntalaisista miehistä vietiin sairaalan tarkistettavaksi. Poliisi tutkii tapahtumia vahingontekona ja pahoinpitelynä. 

Rattijuoppoja riitti

Jyväskylän keskustassa vartija otti kiinni 19-vuotiaan naisen. Hän oli yrittänyt piilottaa karkkia takkinsa sisään ja syönyt makeisia suoraan laatikoista. Naista epäillään näpistyksen lisäksi huumausainerikoksesta, sillä häneltä oli löytyi huumeiden käyttöön tarkoitettuja välineitä. 

Myös liikenteessä käyttäydyttiin holtittomasti. Poliisi otti Jyväskylässä kiinni ylinopeutta ajaneen miehen, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Miehelle narahdus oli jo kahdestoista vuoden aikana. Jämsässä, Luhangassa ja Kyyjärvellä haaviin jäi rattijuoppoja. 

Koko mittavan listan tipattoman tammikuun päättymisen jälkimainingeista voi lukea Sisä-Suomen poliisilaitoksen sivuilta

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme