Mainos
Mainos

Tivolin työntekijää epäillään 16-vuotiaan tytön raiskauksesta Turussa

Lounais-Suomen poliisi tutkii Turussa vappuna tapahtuneeksi epäiltyä 16-vuotiaan tytön raiskausta. Teosta epäiltynä on kaupungissa vierailleen Tivoli Sariolan työntekijä.

Poliisi on varsin vaitonainen tutkinnasta. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Petri Lamppu Lounais-Suomen poliisista kuitenkin vahvistaa, että poliisi tutkii Turussa vappuaaton ja vappupäivän välisenä yönä tapahtunutta epäiltyä raiskausta. Uhri on 16-vuotias tyttö. 

– Sellaista asiaa selvitellään, ja sen ikäinen mahdollinen asianomistaja meillä on, Lamppu sanoo.

Raiskauksesta epäillystä miehestä Lamppu ei kommentoi mitään.

MTV Uutisten saamien tietojen mukaan epäilty raiskaus olisi tapahtunut Sariolan tivolin alueella ja raiskauksesta epäillään tivolin työntekijää.

– Tällainen epäilys on olemassa. Teko on tapahtunut miehen vapaa-ajalla. Olen irtisanonut epäillyn, tivolin johtaja Tapio Sariola sanoo MTV Uutisille.

Sariolan mukaan mies oli tivolissa töissä viime kesänä ja nyt tämän kevään.

– Tämä on erittäin valitettava tapahtuma ja inhottava tilanne meille. Tällaiset sotivat täysin meidän talon sääntöjä vastaan.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme