Mainos
Mainos

Töihin matkalla ollut nainen yritettiin raiskata Helsingissä

Poliisi epäilee, että Helsingin Mellunkylässä yritettiin raiskata nainen varhain tiistaiaamuna. Poliisi kertoo, että nainen oli kävellyt työhönsä noin 4.30, kun mies oli lähtenyt seuraamaan häntä ja käynyt käsiksi.

Nainen on kertonut poliisille huomanneensa miehen Mellunmäentien ja Saariseläntien risteyksen kohdalla kevyenliikenteen väylällä. Poliisin mukaan uhri kertoi rimpuilleensa ja huutaneensa apua. Hän oli myös saanut soitettua hätäkeskukseen, jolloin miehen epäillään poistuneen paikalta juosten kohti Itäväylää.

Uhri on kertonut tekijän olleen normaalivartaloinen, noin 30-vuotias ja noin 170-senttinen. Hänellä oli tumma toppatakki ja tummat housut. Hän puhui suomea.

Epäillystä raiskauksen yrityksestä ja tekijästä pyydetään mahdollisia silminnäkijähavaintoja osoitteeseen: seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme