Mainos
Mainos

Toimistotyöntekijän epäillään urkkineen yli 500 potilaan tietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on tehnyt poliisille tutkintapyynnön määräaikaisen toimistotyöntekijänsä toiminnasta.

Poliisia pyydetään tutkimaan, mihin rikoksiin työntekijä on syyllistynyt katsoessaan potilastietoja luvatta tietokoneelta tämän vuoden kevään ja kesän aikana.

Työntekijän työsuhde on purettu.

Poliisi on käynnistänyt asiassa esitutkinnan. Tämänhetkisen tiedon mukaan asiassa on huomattavan suuri määrä asianomistajia. Eksoten tiedotteen mukaan työntekijän epäillään katsoneen luvatta yli 500 henkilön potilastietoja.

Poliisi tulee olemaan asianomistajiin yhteydessä esitutkinnan aikana, joten heidän ei tarvitse ottaa yhteyttä poliisiin.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot