Mainos
Mainos

Toinen Laajasalon uhreista oli rakentamassa Sedu Koskisen ravintolaa Helsingissä

Helsingin Laajasalossa viikonloppuna paljastuneen henkirikoksen toinen uhri on helsinkiläinen rakennusurakoitsija.

MTV Uutisten tietojen mukaan miehen johtama yritys on ollut rakentamassa ravintoloitsija Seppo "Sedu" Koskisen uusinta ravintolaa Helsingin Hernesaareen. Mies asui Laajasalossa yksityisasunnossa, missä surmat tapahtuivat. 

Uhrin urakointiyritys ja hankkeesta vastaava Hernesaaren Ranta Oy solmivat urakkasopimuksen 25. toukokuuta. Uhrin yritys kertoi sopimuksesta nettisivuillaan. Ravintolan avajaisia vietettiin kesäkuussa, mutta rakennushanke jatkuu vielä vuoteen 2016.

Tieto toimitusjohtajan kuolemasta ei ollut vielä tänään aamupäivällä saavuttanut MTV Uutisten tavoittamaa Koskista. Koskisen mukaan surmatun miehen urakointiyritys hoiti vain yhtä osaa urakasta, hankkeessa oli lisäksi mukana kymmenkunta muutakin urakoitsijaa.

– Valikoimme yrityksen tarjouskilpailun perusteella. Kyseessä oli hyvämaineinen firma, jolla oli paperit kunnossa. Tarkistimme kaikki työntekijät. He olivat siistejä ja pukeutuivat hyvin, yhtenäisiin asuihin. Työjäljessä ei ollut mitään moitittavaa, Koskinen sanoo.

Koskinen kertoi tavanneensa surmatun urakoitsijan muutaman kerran työmaan kokouksissa.

– Tieto miehen kuolemasta tuli aivan puun takaa, se on iso järkytys. Hän oli erittäin kohtelias ja ystävällinen. Fiksu kaveri. Hänessä ei ollut mitään epäilyttävää, Koskinen kuvailee.

Koskisen ei epäillä liittyvän tapaukseen.

Juttua päivitetty kello 11.28. Seppo Koskisen kommentteja on täydennetty.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme