Mainos
Mainos

Törkeä pahoinpitely putkassa

Kotkan poliisiaseman säilytystiloissa tapahtui eilisiltana törkeä pahoinpitely.

Meripäivien vuoksi useita henkilöitä jouduttiin sijoittamaan samaan selliin. Yhdessä sellissä oli kolme vahvasti päihtynyttä mieshenkilöä. Miehet olivat iältään 30-40 -vuotiaita.

Yksi miehistä löydettiin normaalin tarkastuskierroksen yhteydessä sellin lattialta verta vuotavana ja rajusti pahoinpideltynä. Paikalle hälytettiin sairasauto, joka kuljetti uhrin Kymenlaakson keskussairaalaan. Uhri kerkesi olla putkassa vain tunnin ajan.

– En muista näin rajua pahoinpitelyä tapahtuneen pitkään aikaan. Itse motiivista ei vielä ole tietoa, mutta se selvinnee kuulusteluissa, Kymenlaakson poliisilaitoksen rikoskomisario Jari Riiali kertoo.

Alustavien tietojen mukaan miehellä on vakavia vammoja ja hänen tilansa on kriittinen. Putkaan jääneet kaksi miestä ovat epäiltyinä törkeään pahoinpitelyyn ja heidät on pidätetty. Epäiltyjen kuulustelut aloitetaan tänään.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme