Mainos
Mainos

TS: Alaikäisten kannabisvyyhti paisuu Turun seudulla

Turun ja lähikuntien alaikäisten kannabisvyyhti on paisunut paisumistaan viimeisten parin viikon aikana, kertoo Turun  Sanomat.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen nuorten huumeiden käyttöä tutkivan ylikonstaapelin Janne Aro-Heinilän mukaan selvitettävänä on jo yli sadan nuoren edesottamukset.

Vyyhti lähti purkautumaan, kun poliisi sai heinäkuussa kaksi nuorta kiinni kannabiksen käytöstä Turun DBTL-tapahtumassa.

Turun Sanomien mukaan pian haarat johtivat Kaarinaan, jonka jälkeen tutkinta harppasi Raisioon, Lietoon ja takaisin Turkuun.

– Tuoreimmat 30 nimeä ovat Kaarinasta. Heistä kolmasosa on koko jutun nuorimpia, vain 15-vuotiaita eli ysiluokkalaisia, Aro-Heinilä kertoo lehdessä.

Valtaosa kiinnijääneestä on alaikäisiä, vanhimmat ovat 20-vuotiaita. Lähes kaikkia epäillään kannabiksen käyttörikoksesta. Poliisin mukaan myyjiä on joukossa vain muutama.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme