Mainos
Mainos

TS: Nuori mies piti naista vankina kuukauden

Kaksikymppinen mies piti nuorta naista lähes kuukauden vankinaan Turussa, kertoo Turun Sanomat.

Mies pahoinpiteli ja uhkaili naista törkeästi monen viikon ajan loka–marraskuussa 2011.

Törkeä vapaudenriisto alkoi, kun nainen oli käymässä miehen luona ja pari lähti yhdessä vierailemaan miehen isän luona. Vierailun päätteeksi, kun nainen oli halunnut poistua, mies ei päästänytkään häntä lähtemään.

Mies uhkasi naista ja tämän perhettä muulla väkivallalla ja tappamisella, jos nainen poistuisi asunnosta.

Miespuolisen todistajan mukaan nainen sai käydä kaupassa vain luvan kanssa ja silloinkin mies seurasi perässä ja vahti, ettei nainen karkaa. Todistaja myös vahvisti oikeudelle, ettei miehen pelottelu ollut jäänyt pelkkien uhkauksien tasolle.

Todistaja oli läsnä, kun 20-vuotias mies pahoinpiteli törkeästi nuoren naisen isänsä asunnossa. Mies repi hiuksista naisen kesken suihkun huoneiston puolelle hakaten ja potkien alastonta uhriaan. Osa lyönneistä ja potkuista kohdistui naiseen, kun tämä makasi maassa.

Oikeus määräsi aiemmin muun muassa ryöstöstä tuomitun 20-vuotiaan miehen vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Mies tuomittiin maksamaan naiselle yhteensä 4 500 euroa vahingonkorvauksia kärsimyksestä, kivusta ja särystä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme