Mainos
Mainos

TS: Oikeus tuomitsi naiselle sakkoja väärästä raiskaussyytteestä

Oikeus on tuominnut naiselle sakkoja väärästä raiskaussyytteestä, uutisoi Turun Sanomat. 16-vuotias nainen tunnusti itse liioitelleensa tapahtumien kulkua ja omaa vastusteluaan.

Itseään vanhemman miehen kanssa seurustellut 16-vuotias nainen syytti miestä raiskauksesta. Nainen ja mies olivat olleet useita kertoja sukupuoliyhteydessä.

Kun nainen tuli raskaaksi, hän halusi salata asian äidiltään, mutta kertoi asiasta miehelle.

Mies taas ei halunnut pitää asiaa salassa, joten hän kertoi raskaudesta 16-vuotiaan äidille. Äiti raivostui uutisesta, ja vaati tytärtään tekemään rikosilmoituksen raiskauksesta.

Turun Sanomien mukaan tytär suostui äitinsä vaatimukseen, vaikka ei olisi itse halunnut tehdä rikosilmoitusta. 

Nainen tunnusti lopulta käräjäoikeudessa liioitelleensa tapahtumien kulkua ja vastusteluaan, jotta äiti uskoisi raiskauksen tapahtuneen.

16-vuotias oli kertonut saman tarinan myös poliisille, kun hän teki rikosilmoituksen vuonna 2013.

Rikosilmoituksen mukaan nainen oli koko toimituksen ajan kieltänyt miestä toteuttamasta aikeitaan. Hän väitti repineensä miehen hiuksia ja huutaneensa, jotta mies keskeyttäisi tekonsa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme