Mainos
Mainos

TS: Poliisi tutkii Rädyn sihteerin kiusaamistapauksen

Helsingin poliisi on aloittanut esitutkinnan AKT:n potkut saaneen puheenjohtajan Timo Rädyn sihteerinä toimineen Nesrin Canin jättämästä tutkintapyynnöstä, kertoo Turun Sanomat verkkosivuillaan.

Canin tekemä tutkintapyyntö koskee häneen kohdistunutta kiusaamista. Can kertoi viime torstaina tehneensä rikosilmoituksen viime viikon aikana.

Rikoskomisario Markku Stenberg Helsingin poliisista vahvistaa Turun Sanomille, että asiasta on viime perjantaina kirjattu rikosilmoitus työsyrjintä-nimikkeellä.

Can teki ilmoituksen kiusaamisesta työnantajalleen toukokuussa.

Can on kertonut julkisuudessa, että kiusaajat ovat ensisijaisesti AKT:n toimiston johtohenkilöitä, mutta Räty ei ole heidän joukossaan. Muutoin Can ei ole yksilöinyt kiusaajiaan.

AKT:n keskustoimistoon tieto Canin tekemästä rikosilmoituksesta tuli viime torstaina täytenä yllätyksenä.

– Me olemme pyrkineet talon sisäisesti hoitamaan tätä asiaa, kertoi tuolloin MTV3 Uutisten tavoittama hallintopäällikkö Kati Wallin.

Can on parhaillaan sairauslomalla AKT:sta kiusaamisen takia. Räty erotettiin Auto- ja kuljetusalan työtekijäliiton johdosta viime torstaina.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme