Mainos
Mainos

TS: Stripparille vaaditaan tuomiota miehensä taposta

Syyttäjän mukaan 20-vuotias virolaisnainen tappoi leipäveitsellä miesystävänsä. Naiselle vaaditaan yli yhdeksän vuoden tuomiota taposta, uutisoi Turun Sanomat.  

Nainen oli saapunut Suomeen viime tammikuussa. Hän oli saanut töitä turkulaisen erotiikkaliikkeen privat-esiintyjänä. Naisen kanssa samoihin liiketiloihin majoittui myös kolmikymppinen venäläismies, joka oli naisen miesystävä.  

Pari päivää myöhemmin mies makasi kuolleensa liikkeen takatiloissa pistohaava rinnassaan.

Syyttäjän mukaan nainen tappoi miehen leipäveitsellä. Turun Sanomien mukaan nainen kertoi oikeudessa kärsivänsä muistikatkoksista, joiden takia hänen muistikuvansa tapahtumista ovat hatarat. Nainen kuitenkin kiistää surmanneensa miehen. Hänen mukaansa miehen saattoi surmata joku kolmas henkilö, mutta naisen mukaan todennäköisimmin mies kuitenkin iski kiivastuksissaan itse keittiöveitsen rintaansa. 

Tapahtumailtana mies ja nainen olivat juoneet alkoholia yhdessä, ja heille oli tuolloin tullut riitaa eräästä miesasiakkaasta. Miesasiakas oli vieraillut liikkeessä samana iltana ja pyrki tapaamaan naisen vielä uudestaan. Liikkeen ulkopuolelle norkoilemaan jäänyt asiakas ei nähnyt, että liikkeestä olisi poistunut ketään.

Liikkeessä oli useita valvontakameroita, joista yhden nainen oli peittänyt ennen miehen kuolemaan johtaneita tapahtumia. Puukotus tapahtui peitetyn kameran alueella. Leipäveitsen kahvasta löytyi naisen ja uhrin, mutta myös kolmannenkin henkilön dna:ta.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus antaa tuomion 13. toukokuuta. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme