Mainos
Mainos

TS: Upseeriliiton kiusaamisjutussa ei syytteitä

Upseeriliiton epäilty työpaikkakiusaamistapaus ei johda syytteeseen, kertoo Turun Sanomat.

Helsingin kihlakunnan syyttäjänviraston syyttäjä teki asiassa syyttämättäjättämispäätöksen, koska väitetyistä rikoksista ei ollut tarpeeksi selkeää ja toistuvaa näyttöä.

Turun Sanomien mukaan päätös ei vapauta osapuolia mahdollisesta vahingonkorvausvelvollisuudesta.

Upseeriliiton järjestöpäällikkö Kari Haapanen teki marraskuussa poliisille tutkintapyynnön liiton hallituksen entisestä puheenjohtajasta Harri Westerlundista. Syyttäjälle tapaus eteni huhtikuussa poliisitutkinnan jälkeen, ja epäiltyinä rikoksina olivat Turun Sanomien mukaan työsyrjintä ja pahoinpitely.

Westerlund on kiistänyt kiusaamisväitteet. Hän erosi puheenjohtajan tehtävästä viime lokakuussa henkilökohtaisiin syihin vedoten.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot