Mainos
Mainos

Tulipalo leikkipuistossa – poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja alueella liikkuneista teinipojista

Poliisi kaipaa vihjeitä Helsingin Ylä-Malmilla sijaitsevan Kotinummin leikkipuistossa eilen tapahtuneesta tulipalosta.

Helsingin pelastuslaitos sai hälytyksen Uudenpellonkuja 5:een puoli kahden aikaan iltapäivällä. Kohteeseen hälytettiin 8 pelastuslaitoksen yksikköä, sekä yksi ensihoitoyksikkö.

Ensimmäisen sammutusyksikön saapuessa kohteeseen leikkipuiston yksikerroksinen rakennus paloi jo voimakkaasti. Palokunta sai rakennuksen sammutetuksi sisältä, mutta palo levisi sen jälkeen kiinteistön kattorakenteisiin.

Rakennus tuhoutui Helsingin pelastuslaitoksen mukaan sisäosiltaan lähes kokonaan. Myös osa kattorakenteista jouduttiin myös purkamaan.

Poliisi selvittää palon syytä. Silminnäkijän havaintojen perusteella kaksi teini-ikäistä poikaa oli ollut tapahtuma-alueella juuri ennen palon syttymisaikaa ja he olivat poistuneet nopeasti.

Mahdollisia tekijöitä pyydetään ilmoittautumaan poliisille. Lisävihjeitä voi ilmoittaa numeroihin 0295 475 329 ja 0295 475 318 tai 0295 417 935. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme