Mainos
Mainos

Tulli paljasti törkeän talousrikoksen Ahvenanmaalla – maksamattomia veroja yli 2 miljoonaa

Tulli epäilee suomalaisen osakeyhtiön vastuuhenkilöitä törkeistä talousrikoksista. Rikosten seurauksena yritys olisi jättänyt veroja maksamatta yli 2 miljoonaa euroa. Asia selvisi Tullin tekemässä yritystarkastuksessa.

Tullin tekemän yritystarkastuksen perusteella osakeyhtiö on käsitellyt myyntiään nollan prosentin verorajamyyntinä. Se toi postimyyntiin soveltuvia tuotteita Ahvenanmaalle EU:sta ja EU:n ulkopuolelta ja myi niitä edelleen Ahvenanmaalta Manner-Suomen kuluttajille.

Osakeyhtiön vakuutushenkilöiden omaisuutta on määrätty vakuustakavarikkoon yli 1,5 miljoonaa euroa. Heidän epäillään syyllistyneen vuosina 2013–2015 törkeään veropetokseen, törkeään tulliselvitysrikokseen ja törkeään kirjanpitorikokseen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot