Mainos
Mainos

Somesotilaana tunnettu Puolustusvoimien majuri Twitterissä: Ajoin päihtyneenä kolarin, toinen osapuoli sairaalaan

Somesotilaana ja aktiivisena turvallisuuspoliittisena keskustelijana tunnettu majuri James Mashiri on ajanut päihtyneenä kolarin.

Hän kertoo asiasta Twitter-tilillään. Mashirin mukaan toinen osapuoli joutui sairaalaan. Hengenvaaraa ei Mashirin mukaan ole.

– Olen huolissani hänestä. Häpeän tekoani. Pyydän anteeksi, Mashiri kirjoittaa.

Mashiri vahvistaa tiedon paikkansapitävyyden MTV Uutisille tekstiviestillä. Hän ei avaa tapahtunutta tarkemmin lähettämässään vahvistusviestissä. Hän kertoo käyvänsä nyt tapahtunutta läpi itsensä ja perheen kesken.

Poliisi vahvistaa, että Mashirin kuvaukseen sopiva tapaus sattui perjantain ja lauantain välisenä yönä Helsinginkadulla Turussa. Päivystävällä komisariolla ei ole tietoa, millä rikosnimikkeellä tapausta tutkitaan.

Mashiri osallistuu julkiseen keskusteluun muun muassa bloginsa kautta sekä Twitterissä. Hän käsittelee blogissaan muun muassa terrorismia.

Muutama kuukausi sitten Mashiri otti puolestaan kantaa Puolustusvoimien uuteen ohjesääntöön. Hän pelkäsi ohjesäännön uusien kirjauksien rajoittavan ammattisotilaiden sananvapautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme