Mainos
Mainos

Tunnettu muusikko vastasi raiskaussyytteeseen - ratkaisu lykkääntyy

Pirkanmaan käräjäoikeudessa alettiin aamulla puida raiskaussyytettä, jossa vastaajana on kansainvälisesti tunnettu ulkomaalainen muusikko.

Muusikko saapui Tampereen oikeustalolle aurinkolaseihin ja hupulliseen takkiin verhoutuneena. Paikalla oli arviolta kymmenkunta median edustajaa.

Pirkanmaan käräjäoikeus ei anna tänään ratkaisua muusikon raiskaussyytteestä. Kansliatuomio jutussa annetaan 29. lokakuuta.

Oikeus on puinut juttua koko päivän. Iltapäivällä kolmen jälkeen asiassa annettiin vielä loppulausuntoja. Suljetuin ovin käydyssä istunnossa on kuultu useita todistajia.  

Vastaaja kiistää raiskaussyytteen, kertoo hänen asianajajansa.  

Mies on keulakuva 1990-luvulla maineeseen nousseessa elektronista tanssimusiikkia esittävässä yhtyeessä. Yhtyeen levyjä on myyty eri maissa yli 20 miljoonaa.

Yhtye jatkaa yhä toimintaansa ja on esiintynyt myös Suomessa. Lehtitietojen mukaan raiskauksen epäillään tapahtuneen juuri Suomen keikan yhteydessä.

Tuomarin mukaan on vielä epävarmaa, annetaanko jutusta ratkaisua tänään vai myöhemmin kansliatuomiona.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme