Mainos
Mainos

Tunteet kuohahtivat salibandypelissä - mies ravisteli 12-vuotiasta

Poikien salibandypeli sai ikävän käänteen viime syyskuussa Espoossa, kun peliä katsomassa ollut isä hermostui poikansa tönimisestä. 38-vuotias mies nosti 12-vuotiaan tönijän ilmaan ja ravisteli tätä.

Tilanne sai alkunsa, kun miehen oma poika tönäisi vastustajaansa pelin tiimellyksessä. Pian poika joutui itse tönimisen kohteeksi.

Isä hermostui tästä ja ryntäsi tilanteeseen. Hän tarttui tönijää kiinni paidan rinnuksista, nosti tämän ilmaan ja ravisteli. Pojalle tuli tapahtuneesta hiertymä kaulan sivuun.

Mies kertoi asian käsittelyssä Espoon käräjäoikeudessa, että hän koki poikansa olevan vaarassa ja siten kyse oli hätävarjelusta.

Hänen mukaansa vastustaja oli kuristanut poikaa ja kohottanut kätensä lyöntiasentoon. Oikeus ei kuitenkaan löytänyt tästä näyttöä.

Mies tuomittiin tänään Espoon käräjäoikeudessa lievästä pahoinpitelystä sakkoihin. 15 päiväsakkoa tarkoittavat hänen tuloillaan 900:ää euroa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme