Mainos
Mainos

Tuntematon mies ahdisteli alakouluikäistä tyttöä

Tuntematon vanhemmanpuoleinen mies kävi alakouluikäiseen tyttöön käsiksi Mikkelin keskustassa perjantaina iltapäivällä. Poliisi pyytää apua tekijän löytämiseksi.

Mies kävi käsiksi tyttöön Mannerheimintien ja Savilahdenkadun risteyksessä, junaradan puolella olevalla kevyenliikenteenväylällä, viime perjantaina noin kello 15.30.

- Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, koska siinä oli tapahtunut puristelua. Vakavampaa seksuaalista tekoa ei onneksi tapahtunut; tyttö pääsi rimpuilemaan irti, rikosylikonstaapeli Ismo Venäläinen Itä-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Tytön tarkkaa ikää ei kerrota, mutta Venäläisen mukaan kyseessä oli hyvin nuori tyttö, ei jo ulkoisesti nuoreksi naiseksi kehittynyt tyttö.

Vanhemmanpuoleisella miehellä oli tummanruskeat kiharat hiukset, ruskettunut iho, lyhyt tumma parta ja tatuointeja olkavarresta kyynärvarteen molemmissa käsissä. Yllään hänellä oli ruskea raidallinen t-paita ja mustat shortsit.

- Olemme porukalla käyneet läpi, että olisiko kyseessä joku poliisin vanha tuttu, mutta koska tekijästä ei ole päästy selville, pyydämme silminnäkijöiltä havaintoja. Paikka on keskeinen Mikkelissä, ja tuohon aikaan on liikkeellä paljon työmatkailijoitakin, Venäläinen jatkaa.

Silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa numeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi[at]poliisi.fi.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme