Mainos
Mainos

Turkulainen: 26-vuotias mies edelleen kateissa - lippalakkimies otti yhteyttä poliisiin

Poliisi kaipaa edelleen tietoja turkulaisen Ville Metsänsalon katoamisesta. 26-vuotias on ollut kateissa nyt reilun viikon.

Viimeisin havainto Metsänsalosta on tehty sunnuntaina 2.10. Hän oli viettämässä työtovereidensa kanssa iltaa Hamburger Börs -ravintolassa, josta hän poistui seurueelleen tuntemattoman miehen kanssa noin kello 1.30.

Mies on silminnäkijöiden mukaan alle 30-vuotias ja hänellä on ollut päässään punainen lippalakki. Seurueelle syntyi kuva, että Metsänsalo ja mies tunsivat toisensa ennalta.

Turkulainen-lehden mukaan punaista lippalakkia käyttänyt mies otti yhteyttä poliisiin heti nähtyään uutisen Metsänsalon katoamisesta. Mies on kertonut poliisille lisätietoja aamuyön tapahtumista.

Poliisi pyytää kaikkia, joilla on Metsänsalon katoamiseen liittyviä tietoja tai havaintoja, ilmoittamaan niistä Varsinais-Suomen poliisilaitoksen Turun pääpoliisiasemalle numeroon 050-4562200.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme