Mainos
Mainos

Turun piiritys: Verinen mies sai ruhjeensa pakomatkalla

Poliisi ei ole juuri edennyt tutkinnassaan moottoripyöräjengin tiloissa Turussa eilen sattuneen välienselvittelyn suhteen.

- Neljä henkilöä otettiin eilen kiinni ja kuulustelut ovat vasta alkutekijöissä. Aika näyttää miten yhteistyökykyisiä nämä kiinniotetut ovat, kertoo rikoskomisario Veli-Matti Soikkeli Varsinais-Suomen poliisista.

Poliisi kertoi eilen, että rikollisjärjestön tiloista Turun Hakakadulta oli juossut ulos verinen henkilö, joka oli kehoittanut ohikulkijoita hälyttämään paikalle poliisit. Samassa tiedotteessaan poliisi kuitenkin vakuutti, että vaikka jengitiloissa oli ammuskeltu, kukaan ei ollut kuitenkaan loukkaantunut.

Miten henkilö oli sitten vahingoittunut?

- Tämä henkilö oli ollut peloissaan ja paetessaan hän oli ilmeisesti itse törmäillyt ja saanut ruhjeita. Kyse oli pintanaarmuista, jotka näyttivät ehkä pahemmilta kuin olivatkaan.

Soikkeli kertoo, että kuulustelut aloitetaan toden teolla tänään. Vielä ei siis tiedetä, mistä välienselvittely United Brotherhoodin tiloissa Hakakadulla alkoi.

- Emme me ketään yön tai illan aikana ole kuulleet. Kaikki eivät olleet vielä kuulustelukunnossakaan, sanoo Soikkeli.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme