Mainos
Mainos

Turun puukottajaksi epäilty on siirretty Hämeenlinnan vankisairaalaan – tehohoidossa olevien uhrien tilanne on vakaa

Turun yliopistollisessa keskusairaalassa hoidettavana ollut Turun joukkopuukotuksen pääepäilty on siirretty Hämeenlinnan vankisairaalaan. Asiasta tiedottaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

Abderrahman Mechkah -nimellä esiintyvä pääepäilty siirrettiin Hämeenlinnaan iltapäivällä.

Mies haavoittui perjantaina, kun poliisi ampui häntä reiteen pysäyttääkseen puukotukset.

– Luoti on osunut lihakseen ja katkaissut valtimosuonen, Turun yliopistollisen keskussairaalan (Tyks) sairaalajohtaja Petri Virolainen kertoo STT:lle.

Savolaisen mukaan verisuonivamma on saatu ommeltua ja haava paranee normaalisti. Luunmurtumia luoti ei aiheuttanut.

– Kyllä tässä iso vamma on, mutta kyllä hän kävelyä voi aloitella. Haava paranee varmasti sillä tavalla, että kahden viikon jälkeen otetaan ompeleet pois, Savolainen uskoo.

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa hoidetaan yhä kahta puukotuksen uhria. Sairaanhoitopiirin mukaan uhrien tila on vakaa ja heidän hoitonsa Turussa jatkuu.

Toinen tehohoidossa olevista haavoittuneista irrotettiin tänään hengityskoneesta. Savolaisen mukaan myös toinen haavoittunut voidaan irrottaa koneesta piakkoin.

– Koneessa pitämisen ajatus on siinä, että henkitorvessa olevan vamman pitää päästä parantumaan ompelun jäljiltä.  


KORJAUS 24.8. klo 13.59: Korjattu Turun yliopistollisen keskussairaalan sairaalajohtajan nimi. Oikea nimi on Virolainen, ei Savolainen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme