Mainos
Mainos

Turussa ja Salossa asuntomurtojen aalto: "Tarkista kodin suojaukset"

Poliisi kaipaa vihjeitä viime perjantain jälkeen tapahtuneisiin useisiin asuntomurtoihin.

Asuntomurtoja epäillään ulkomaalaisten rikoksentekijöiden toteuttamiksi.

Haritussa, Turussa murtauduttiin rivitaloasuntoon Norjankadulla ja omakotitaloon Muntionkadulla todennäköisesti 10.-11.7 välisenä aikana.

Räntämäessä, Turussa todennäköisesti samana taikka seuraavana yönä murtauduttiin kolmeen omakotitaloon Mennanderinkadulla ja Ruotsinkadulla.

Toinen murtosarja on ollut Tupurin alueella, Salossa, jossa on todettu todennäköisesti viime yönä murtaudutun ainakin viiteen omakotitaloon.

Saaliikseen tekijät ovat saaneet muutamissa kohteissa koruja ja käteistä rahaa.

Poliisi muistuttaa, että tällä hetkellä on syytä tarkistaa varsinkin omakotitalojen suojaukset, minimoida asunnoissa säilytettävät rahat ja säilyttää arvoesineet turvallisemmassa paikassa kuin pöytälaatikoissa.

Poliisi arvelee asuntomurtojen jatkuvan todennäköisesti koko kesän yli.

-Ja vaikka rikokset suurella todennäköisesti aikanaan selviävät on omaisuuden takaisinsaanti erittäin harvinaista, todetaan Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot