Mainos
Mainos

Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi 33-vuotiaan vankeuteen: seksiä 14-vuotiaan kanssa ja viestittelyä 10–15-vuotiaille lapsille

Tuusulan käräjäoikeus on tuominnut 33-vuotiaan miehen 3 vuodeksi 8 kuukaudeksi vankeuteen seksuaalirikoksista, joiden kohteena oli kymmenkunta lasta.

Käräjäoikeuden mukaan tuomittu lähetti 10–15-vuotiaille lapsille seksuaalissävytteisiä viestejä muun muassa verkon keskustelupalstoilla ja Kuvake.net-palvelussa. Hän myös ehdotteli lapsille tapaamisia.

Eräässä tapauksessa hän oli kolmesti sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan uhrinsa kanssa, mikä toi tuomion törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mies tuomittiin myös useista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, törkeistä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksistä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta. Rikokset tehtiin vuosina 2008–2016. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme