Mainos
Mainos

Työntekijä kertoi kirjeessä karmeista työoloistaan – poliisi tutkii ihmiskauppaa

Poliisi tutkii epäiltyä ihmiskauppaa Heinolassa ravintolassa tapahtuneen epäillyn rikoksen vuoksi.

Hämeen poliisi on aloittanut yhdessä Rajavartiolaitoksen kanssa esitutkinnan asiasta. Tutkinta perustuu ravintolan työntekijän kirjoittamaan kirjeeseen. Hän kertoo kirjeessä, että on työskennellyt ravintolassa kahdeksan vuotta ilman palkkaa ja vapaapäiviä. Hän kertoo myös asuneensa ravintolassa koko kahdeksan vuoden ajan.

Tutkinta on aloitettu tänään puoli kymmeneltä. Ravintolan lisäksi etsintöjä tehdään yksityisasunnoissa Espoossa ja Heinolassa. Poliisi on ottanut asian vuoksi kiinni kolme henkilöä.

Alustavasti rikosnimikkeeksi on kirjattu kirjeen tietojen perusteella ihmiskauppa. Poliisi ei anna tarkempia tietoja, vaan tiedottaa asiasta tänään kello 16. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot