Mainos
Mainos

Tyttö pyydysti lokin koukulla: Lintu lopetettiin ja tyttöä patistetaan poliisiasemalle

Lahdessa Merrasjärvellä on kirjattu rikosilmoitus eläinsuojelurikoksesta.

Ohikulkijoiden huomio oli kiinnittynyt iltapäivällä laiturilla olleeseen nuoreen tyttöön, joka heitteli siimaa veteen.

Ohikulkijoiden mennessä lähemmäs asiaa tarkastelamaan havaittiinkin, että tyttö oli virittänyt siiman päähän koukun, johon oli laittanut syötiksi leivänpalan. Lokki oli tarttunut syöttiin ja jäänyt kiinni koukkuun. Tyttö oli saanut lokin haltuunsa, mutta sivullisten tultua paikalle oli tyttö irrottanut lokin ja itse lähtenyt juosten karkuun jättäen siimakoukkuvirityksensä rannalle.

Loukkaantunut lintu jäi räpiköimään veteen, mutta sitä ei saatu rannalta käsin pois vedestä, joten pelastuslaitoksen vene tilattiin paikalle. Pelastuslaitoksen venepartio sai lokin haltuunsa ja se havaittiin niin pahoin loukkaantuneeksi, että poliisin kenttäjohtaja määräsi lokin lopetettavaksi välittömästi.

Tyttöä ei ole tavoitettu, mutta hänestä saatiin erittäin hyvät tuntomerkit. Hämeen poliisilaitokselta todetaan, että tytön on syytä itse tulla selvittämään asia poliisilaitokselle. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus eläisuojelurikoksesta.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot