Mainos
Mainos

Tyttöjen keskustelupalstasta tutkintapyyntö poliisille - mukana tappouhkauksia

Tyttöjen salibandyyn keskittyvän tyttosalibandy.fi:n yksi keskustelupalstaosio on suljettu sivuston ylläpidon toimesta, kirjoittaa Pääkallo.fi-verkkosivu. Sen mukaan tyttöjen SM-sarja-keskustelupalstaosiosta on poistettu kymmeniä viestejä, jotka ovat sisältäneet sopimatonta sisältöä.

Pääkallo.fi:n haastatteleman sivuston ylläpitotiimiin kuuluvan Jyrki Paajasen mukaan sivustolle oli postitettu muun muassa pornoa sekä "vitsikkäitä" tappouhkauksia sisältäneitä viestejä.

– Sivusto on kohdistettu ensisijaisesti 7–14-vuotiaille tytöille, joten on sanomattakin selvää, että kyseinen sisältö ei ole tarkoitettu kohdeyleisön silmille, Paajanen kommentoi.

Hänen mukaansa mukana oli myös varsin härskejä herjauksia yksittäisiä pelaajia ja joukkueita kohtaan. Paajasen mukaan kaikki viestit ovat tulleet kahdesta IP-osoitteesta, jotka viittaavat sijainniltaan Oulu–Kempele-akselille.

Paajanen kertoo Pääkallo.fi:lle, että IP-osoitteet on lähetetty poliisille, joka suositteli tekemään asiasta rikosilmoituksen.

– Näin ajan kanssa selviävät viestien kirjoittajien henkilöllisyydet, Paajanen kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme