Mainos
Mainos

Tyttöjen riita paisui joukkotappeluaikeiksi Vantaalla

Neljän alaikäisen tytön välienselvittely on saanut aikaan riidanhakuista ja levotonta liikehdintää Vantaalla tällä viikolla.

Poliisin mukaan tyttöjen välinen riita aiheutti nuorten keskuudessa jopa joukkotappeluaikeita, kun perättömät huhut levisivät tekstiviesteinä ja kaveripiirissä. Poliisi on partioinut tehostetusti Tikkurilan, Hiekkaharjun ja Koivukylän asemilla sekä niiden läheisyydessä joukkotappelujen estämiseksi.

Lisäksi Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella kuultiin tänään neljää nuorta vanhempineen. Poliisi toivookin käytyjen keskustelujen perusteella, että nuorison riidanhakuinen liikehdintä radanvarressa loppuu.

Nuorten välisten levottomuuksien ratkaisemiseksi poliisi tekee tiivistä yhteistyötä myös nuorisotoimen, koulujen sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksen kanssa.

Tänään Vantaan Koivukylässä oli liikkeellä muutamia kymmeniä nuoria, jotka olivat tulleet paikalle lähinnä uteliaisuudesta. Poliisin mukaan tilanne Koivukylässä oli kuitenkin koko illan rauhallinen.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme