Mainos
Mainos

Uhri myrkytettiin – hoivapalvelun työntekijää epäillään murhasta Salossa

Poliisi epäilee sairaanhoitajan myrkyttäneen 84-vuotiaan naisen Salossa. Murhaepäilyn motiiviksi epäillään naisen omaisuuden kavaltamista. Myös sairaanhoitajan 42-vuotias vaimo on pidätetty.

84-vuotias nainen oli tehnyt sopimuksen Kattariina Oy - yhtiön kanssa, joka tarjoaa kotihoitoa, saattohoitoa ja siivouspalveluja vanhuksille. Yhtiön toiminta on nyt keskeytetty.

Poliisi epäilee, että yhtiössä työskennelleet sairaanhoitajamies ja hänen lähihoitajavaimonsa ovat kavaltaneet huomattavia summia naiselta. Lisäksi epäillään, että kaksikko on yrittänyt saada uhrin koko omaisuuden testamentilla haltuunsa.

84-vuotias nainen kuoli syyskuun puolessa välissä eikä kuolemaan silloin näyttänyt liittyvän mitään epäilyttävää. Lääkäri oli kirjoittanut kuolintodistuksen.

Poliisi määräsi kuitenkin myös oikeuslääketieteellisen kuolemansyynselvityksen. Oikeuskemialliset tutkimukset osoittivat 84-vuotiaan kuolleen myrkytyksen seurauksena.

Poliisi epäilee sairaanhoitajan myrkyttäneen vanhuksen peittääkseen omaisuusrikokset.

Esitutkinnan aikana on tullut esille useita muitakin omaisuusrikoksia. Poliisi epäilee, että hoitajat ovat anastaneet vanhuksilta lähinnä erilaisia kultaesineitä ja koruja huomattavat määrät.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut jo aiemmin 54-vuotiaan sairaanhoitajan omaisuusrikoksista. Hänen 42-vuotias, lähihoitajana työskennellyt vaimonsa on pidätetty.

Poliisi esittää kumpaakin epäiltyä vangittavaksi.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot