Mainos
Mainos

Uhrit ammuttiin järeällä revolverilla

Rovaniemen ampumavälikohtauksessa kuolleet kaksi uhria ammuttiin järeällä revolverilla. Rovaniemen poliisin mukaan tekijän hallussa oli revolverin lisäksi metsästyskivääri.

Ampumisvälikohtauksessa ammuttiin yhteensä viisi laukausta. Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että kukin kolmesta uhrista sai yhden osuman.

Ampujalla ei ollut aseen hallussapitolupaa, vaan lupa on kuulunut hänen lähipiiriinsä kuuluvalle henkilölle. Poliisi vahvistaa, että ampuja on toinen kuolleista.

Kaksi nuorta miestä kuoli viime yönä Rovaniemellä ampumavälikohtauksessa. Toinen kuolleista oli ampuja itse. Lisäksi yksi mies loukkaantui välikohtauksessa vakavasti. Yhteenotto tapahtui Koskikadulla sijaitsevan hotelli Vaakunan ulkopuolella.

Poliisin mukaan aseet ovat olleet lukitussa kaapissa, johon ampujalla on ollut pääsy. Ampuja ja uhrit ovat valtaväestöön kuuluvia ja perheettömiä miehiä.

Lue myös:

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme