Mainos
Mainos

Uimahallin pukukaappeihin murtautunut ja auton vienyt nainen yhä karkuteillä – anasti autoon myös toiset rekisterikilvet

Helsingissä sijaitsevassa Mäkelänrinteen uimahallissa pukukoppeihin murtautunut nainen on edelleen karkuteillä.

Myös naisen varastama auto on yhä kateissa.

Vaaleahiuksisen naisen epäillään murtautuneen pukukoppeihin viime viikon torstai-iltana ja lauantaina. Torstaina naisen epäillään murtautuneen viiteen pukukoppiin ja lauantaina kolmeen tai neljään.

Pukukopeista vietiin puhelimia, kelloja ja lompakoita, joiden sisällä oli luottokortteja ja henkilöpapereita. Lisäksi yhdestä kopista katosi auton avaimet.

Tekijän epäillään vieneen uimahallin lähistöltä mustan Volkswagen Golfin. Autovarkauden epäillään tapahtuneen viime viikon torstaina iltakahdeksan ja -yhdeksän välillä.

Varkauden jälkeen autoon vaihdettiin ilmeisesti toisesta, Munkkiniemessä seisoneesta autosta anastetut rekisterikilvet, poliisi epäilee. Anastetun Golfin rekisteritunnus voi kilpien vaihdon jälkeen olla NIM-255.

Poliisi ei ole saanut mitään havaintoja autostakaan.

– Auto saattaa seistä parkissa jossain, eikä kukaan kiinnitä siihen mitään huomiota, rikosylikonstaapeli Ari Pesonen Helsingin poliisista kertoo. 

Teoista epäillään vaaleahiuksista naista, joka tallentui uimahallin valvontakameraan.

– Olemme saaneet hänestä jotain vihjeitä, mutta ne eivät ole johtaneet hänen löytymiseensä. Joku varmasti tietää, kuka kuvissa esiintyvä nainen on.

Poliisin jakamassa valvontakamerakuvassa naisella on päässään mustat aurinkolasit, yllään valkoinen huppari, vaaleanpunainen t-paita ja mustat vajaamittaiset urheilutrikoot. Lisäksi hänellä on mukanaan iso musta urheilukassi.

Poliisin mukaan kukaan ei ole nähnyt naista murtotouhuissa.

– Ilmeisesti uimahallissa on ollut sen verran hiljaista, että kukaan ei ole huomannut mitään. Pukukopit ovat peltikaappeja, jotka saa murrettua auki melko helposti. Näitä tapahtuu aika paljon, Pesonen sanoo.

Poliisi tutkii tapauksia varkauksina ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Poliisi pyytää havaintoja naisesta ja anastetusta autosta sähköpostiosoitteeseen omaisuusrikoksetrpo.helsinki@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme