Mainos
Mainos

Uimarannalta lähdössä ollut nainen raiskattiin – poliisi pyytää vihjeitä "epäilyttävistä henkilöistä"

Tuntematon mies raiskasi naisen Espoon Lippajärvellä yöaikaan viime viikolla, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisi.

Rikos tapahtui poliisin mukaan puolenyön aikaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Uhri oli ollut tuolloin kävelemässä Vilniemen uimarannalta kohti Riistatietä, kun englantia puhunut mies oli lähestynyt häntä takaapäin ja ottanut hänestä kiinni.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä raiskauksena. Poliisi ei ole kertonut tarkempia yksityiskohtia tapauksesta, mutta rikoslain mukaan törkeän raiskauksen tunnusmerkit täyttyvät esimerkiksi silloin, jos rikos on tehty erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla tai jos teon yhteydessä käytetään asetta tai muuta hengenvaarallista välinettä.

Tilanne päättyi, kun nainen huusi apua, rimpuili irti miehen otteesta ja pakeni paikalta juosten.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää yleisöltä havaintoja tapahtumasta ja vinkkejä alueella liikkuneista ”epäilyttävistä henkilöistä”. Vinkkejä pyydetään puhelimitse numeroon 0295 413 031 ja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme