Mainos
Mainos

Ulkomaalaiset miehet näpistelivät helsinkiläisravintolassa – toinen puri järjestysmiestä käteen

Poliisi sai tänään kello 3 jälkeen yöllä ilmoituksen, että Helsingin Kaivopihalla sijaitsevassa ravintolassa oli käynyt lompakkovarkaita.

Kaksi ravintolan asiakasta oli kertonut järjestysmiehille heiltä anastetun omaisuutta, ja valvontakameroiden avulla järjestysmiehet selvittivät, että vuonna 1977 syntyneeltä naiselta todennäköisesti anastettiin lompakko olkalaukusta.

Teosta epäillyt miehet olivat vielä ravintolassa, ja heidät otettiin kiinni sen ulko-ovilta. Toinen miehistä oli tilanteessa antanut lompakon järjestyksenvalvojille väittäen löytäneensä sen ravintolasta. Kun miehiä vaadittiin jäämään paikalle selvittämään asia virkavallan kanssa, oli mies yrittänyt poistua paikalta aiheuttaen painitilanteen. Tämän yhteydessä mies muun muassa puraisi järjestysmiestä käteen.

Lompakon omistajan mukaan lompakosta ei puuttunut mitään. Sen sijaan toinen kadonnut esine, vuonna 1971 syntyneeltä naiselta anastettu puhelin ei ollut miesten hallussa.

Miehet vietiin poliisin tiloihin. Vuonna 1986 ja 1988 syntyneitä ulkomaalaisia miehiä epäillään kahdesta varkaudesta, minkä lisäksi miehistä vanhempaa epäillään järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme