Mainos
Mainos

Ulkomaiset rekkakuskit tuhdissa maistissa liikenteessä

Kaikkiaan kolme rekkakuskia jäi kiinni rattijuopumuksesta perjantaina, yksi miehistä puhalsi alkometriin 3,19 promillea.

Kolme ulkomaalaista rekkakuskia puhalsi hurjat lukemat poliisin alkometriin perjantaina. Rekkakuskit olivat lähteneet liikkeelle Hangosta useilla henkilöautoilla lastatuilla ajoneuvoyhdistelmillä.

Rekkakuskien matkanteko oli sen verran epävarmaa, että kello 17.20 Länsi-Uudenmaan hätäkeskus sai ilmoituksen kolmesta hyvin epävarmasti liikkuneesta ulkomaalaisesta rekasta.

Poliisipartio pysäytti Valtatie 25:llä itään päin matkanneet rekat puoli kuuden aikaan ja puhallutti kuljettajat. Yksi kuskeista puhalsi 3,19 promillea, toinen 2,5 ja kolmas 2,14 promillea.

Poliisin mukaan tulos oli hälyttävä ja kertoo joidenkin kuljettajien täydellisestä välinpitämättömyydestä lakeja ja muita tiellä liikkujia kohtaan.

Kuljettajat vietiin Tammisaaren poliisin huostaan.

Komisario Mats Lagerstam Raaseporin poliisista kertoo, että maistissa ajelevia rekkakuskeja on tämän vuoden puolella jäänyt sen haaviin puolisen tusinaa. Hän huomautti, että Raaseporin poliisilla ei ole resursseja valvoa kunnolla rekkaliikennettä.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme