Mainos
Mainos

Ulvilan murhaan saattaa liittyä punainen Volvo

Viime joulukuussa Ulvilassa tapahtuneeseen murhaan saattaa liittyä punainen Volvo-henkilöauto. Auto nähtiin ainakin kahdesti alueella, jolla mies surmattiin kotiinsa. Volvo nähtiin myös surmayönä lähellä tapahtumapaikkaa, Porin poliisi kertoo.

Auto on punainen 440- tai 460-sarjan Volvo. Sen takalasia kiersi kromin värinen eli kiiltävä lista. Poliisin tietojen mukaan missään Volvon mallissa ei ole tällaista listaa vakiona. Sen sijaan 1990-1994-vuosimallin 440- ja 460-sarjoissa on ollut ongelmana takalasin listan hilseily.

Kun alkuperäinen kerros hilseilee pois, sen alta paljastuu krominvärinen lista. Monet auton omistajat ovatkin hilseilyn alettua kuorineet listan paljaaksi, joten kiiltävällä takalasin listalla varustettuja Volvoja on useita.

Mies surmattiin kotiinsa 1. joulukuuta. Kyseinen punainen Volvo nähtiin marraskuun viimeisellä viikolla Tähtisentiellä, jonka varrella murha tapahtui. Murhayönä auto nähtiin lähellä murhapaikkaa Metsäkulmantiellä.

Porin poliisi kaipaa havaintoja kyseisestä autosta numeroon 02-6237719.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme