Mainos
Mainos

United Brotherhoodiin kuulunut ampui tuttunsa – näin tapahtumat etenivät

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi Helsingin Laajasalossa heinäkuussa tapahtuneen kahden miehen kuolemaan johtaneen tapahtuman tutkinnan.

United Brotherhood -rikollisjärjestöön kuulunut 46-vuotias mies oli mennyt tuntemansa 37-vuotiaan miehen asuntoon ja ampunut tämän.

Tekovälineenä käytetty käsiase oli luvaton ja se löytyi tapahtumapaikalta. Poliisi löysi molemmat miehet kuolleina asunnosta.

Poliisin mukaan 46-vuotias mies oli surmannut itsensä surmattuaan 37-vuotiaan. Tapahtumiin ei liity muita henkilöitä.

Esitutkinnassa ei ole ilmennyt teoille mitään selkeää motiivia eikä tapahtumalla ole todettu yhteyttä mihinkään rikollisjärjestöön. Molemmat henkilöt ovat olleet tapahtuman aikaan alkoholin ja huumausaineen vaikutuksen alaisina.

Tutkittavina asianimikkeinä on ollut murha, kuolemansyyntutkinta sekä kaksi huumausainerikosta. Huumausainerikokset ovat tulleet tietoon epäillyn murhan ja kuolemansyyntutkinnan yhteydessä, kun kotietsinnöissä löytyi kahdesta asunnosta pienehkö määrä kokaiinia. Tutkittavina olleet rikokset eivät etene syyteharkintaan, koska epäillyt ovat kuolleet.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme