Mainos
Mainos

Useita tuomioita liivijengiin liittyvässä huumejutussa

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut useita ihmisiä Heinolan Cannonballiin liittyvässä huumevyyhdessä. Heistä kaksi on Cannonball MC:n jäseniä. 

Pisin tuomio annettiin jo toukokuussa, kun 35-vuotias mies sai 2 vuotta ja 8 kuukautta ehdotonta vankeutta muun muassa avunannosta törkeään huumausainerikokseen. Hän oli auttanut amfetamiini- ja metamfetamiinilastin hallussapidossa ja pitänyt hallussaan suurta määrää dopingaineita. Tuomiota kovennettiin, koska oikeuden mukaan rikos tehtiin jengin lukuun.  

Tänään oikeus tuomitsi puolenkymmentä ihmistä ehdolliseen vankeuteen. Myös yksi heistä on Cannonballin jäsen, mutta hänen ei katsottu toimineen jengin lukuun. Oikeuden mukaan tuomitut olivat muun muassa kasvattaneet marihuanaa tai valmistelleet kasvatusta useissa kiinteistöissä. Tuomiot vaihtelivat hieman yli kuukaudesta runsaaseen vuoteen.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme